A CLARMONT I.S. Kft. 100%-ban magántulajdonú cég. Székhelyünk Budapesten, Magyarországon, Közép-Európában található, Kelet és Nyugat határán. Elhelyezkedésünk a budai hegy lábánál ideális környezetet biztosít a nyugodt, alapos munkához. Cégünk rendelkezik a Management System Cert ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszer tanúsítvánnyal, valamint a Dun & Bradstreet (B&D) által kiadott és minősített D-U-N-S  Numberrel (D&B Registered company. D&B reg.number: 52-526-2858).

Tevékenységünk főbb területei az egyedi, testre szabott szoftverek fejlesztése, webes fejlesztés, rendszer integráció , IT outsourcing, professzionális tanácsadás és tervezési szolgáltatások összetett IT beruházások vezetéséhez, valamint komplett rendszer koncepció, fejlesztés és tervezés különleges feladatokhoz vagy a rendszerek általános felújításához.

A CLARMONT I. S. Kft. egyedi szoftver megoldásokra és összetett rendszerek fejlesztésére koncentrál. 

Küldetésünk

A CLARMONT I.S. küldetése a leginnovatívabb informatikai megoldásokat szállító cégek zászlóshajójává válni a régióban és az Európai Unióban. A CLARMONT I.S. hosszú távú partnerkapcsolatokat építve elégedett ügyfeleket hivatott kiszolgálni, teljesen testre szabott IT-megoldásokat biztosítva.

Hagyományait folytatva a vállalkozás innovatív technológiákat és megoldásokat nyújtó, magas minőségi elvárásoknak megfelelő cég kíván maradni.

Főbb tevékenységeink
Szolgáltatások teljes skálája

Együttműködünk a világ számos vezető cégével, hogy meg tudjunk felelni ügyfeleink kiterjedt igényeinek.

Szolgáltatásaink lefedik a teljes életciklust, a rendszerek tervezésétől és informatikai elemzésétől, banki szolgáltatások, automatizált jogosultságellenőrzés és archiváló rendszereken keresztül az eladásig, üzembe helyezésig, távolsági menedzselésig és karbantartásig. Ezen kívül versenyképes és folyamatos professzionális tanácsadási szolgáltatást nyújtunk az üzletkötéstől a karbantartásig.

Szakértőink magas szintű tudása és azok folyamatos, professzionális képzése és fejlődése kulcsszerepet játszik ügyfeleink és partnereink elégedettségében.

 Piaci szegmenseink