CL:REPORT

JELENTÉS KÉSZÍTŐ RENDSZER

A CL:REPORT egy olyan rendszermegoldás, melynek segítségével könnyedén ábrázolhatunk hatalmas adattömegeket könnyen értelmezhető grafikus formában. A mindennapok során keletkező hatalmas adatmennyiség rengeteg üzleti információt rejt magában. Ezek értelmezéséhez elengedhetetlen egy olyan analitikai eszköz használata, amely megmutatja az adatok között lévő nyers összefüggéseket.

FŐBB FUNKCIÓK

  • Különböző adatforrások
  • Dinamikus riportszerkesztés
  • Dinamikus tartalom
  • Egyedi stílusú arculat
  • Multidimenzionális OLAP modul
  • Elemzés és előrejelzés
  • Dashboard felület

Dashboard felület

A beépített dashboard felület segítségével, könnyen értelmezhető grafikus formában tekinthető meg a tárolt adattömeg. Emberi szemmel olvasható grafikonok formájában ábrázolja az adatokból kinyert fontos információkat.

Adatforrások

A CL:REPORT rendszer képes több különálló adatforrásból adatot gyűjteni. Egymástól látszólag különálló adatok közötti összefüggésekből állít elő intelligens üzleti kimutatásokat. Integrálható a teljes vállalati adatbázisra és lehetővé teszi a fájl szintű adatfeltöltést is.

Multidimenzionális OLAP modul

Az OLAP (On-line Analitical Processing) modul olyan rendkívül komplikált, komplex és időigényes adatok részletes elemzését teszi lehetővé, melyet egy egyszerű, struktúrált adatbázison nem, vagy csak nagyon lassan és nehezen lehet elvégezni.

Dinamikus riportszerkesztés

A folyamatosan változó piaci helyzetre való tekintettel, gyakran az adatokat is más szemszögből érdemes megvizsgálni. Az előre definiált sablonokból kiindulva könnyedén átszervezhetőek a kimutatások.

Egyedi stílusú arculat

A személyre szabható stílusok használatával az előállított riportok is kimutatások megjelenése teljes mértékben illeszkedhet a vállalat arculatához. Tartalmazza a cég logóját, vállalati színeit, betűtípusait egyaránt.

Dinamikus tartalom

A jogosultsági rendszerhez kötött adathozzáférésen keresztül előállított riportokat több dimenzió szerint is szűrhetjük. Gyorsan és egyszerűen lefúrhatnak az adatokban (pl. régiók, megyék, városok bontásban) vagy szeletelhetik és kockázhatják a különböző nézeteket.

Elemzés és előrejelzés

Az adatok ismeretével és információtartalmuk feldolgozásával könnyedén megfigyelhetőek a piaci trendek és változások. Az elemzések eredményei segíthetik a döntéshozást és a megfelelő irányba terelheti a belső folyamatokat.