CL:iCON

KONFERENCIA INFORMÁCIÓS RENDSZER

A CL:iCon rendszer megkönnyíti és teljesen személyre szabja a nagyszabású rendezvények, kiállítások, konferenciák, sportesemények, fesztiválok mindenre kiterjedő szervezését, lebonyolítását, utólagos kiértékelését. A rendszer részeit képező publikus kivetítők és mobilos alkalmazások stílusa személyre szabhatóan illeszkedik a cég és a rendezvény arculatához. Ezen eszközök biztosítják a résztvevők számára a naprakész információkat és változásokat.

FŐBB FUNKCIÓK

  • Publikus kivetítők
  • Egyedi arculattervezés
  • Mobil alkalmazások (android & iOS)
  • Video streaming
  • Riportok
  • Kérdőívek
  • Közösségi média
  • Webes adminfelület
  • Dinamikus hierarchiakezelés és programterv

Mobilos alkalmazások

A résztvevők folyamatosan tájékozódnak az események programjairól, előadóiról, helyszíneiről, változásairól. Egy esemény programjait több nappal előre kihirdetik, viszont a valóságban már gyakori a csúszás, módosítás, változás. A CL:iCon rendszer fontos funkciója, hogy a meghirdetett programokban történt változásokat azonnal, több csatornán eljuttatja a jelenlévőknek. A mobilos alkalmazások segítségével a résztvevők megjelölhetik a számukra fontos programokat, így megtervezhetik saját beosztásukat. Az alkalmazás a betervezett programokat figyelembe véve értesítéseket küld, így mindenki részt vehet a számára fontos eseményeken.

Publikus kivetítők

A rendezvény helyszínén kihelyezett publikus kivetítők a legfontosabb, naprakész információk mellett, gyors útbaigazításokat és szponzori reklámokat is tudnak szolgáltatni a közönség részére. Segítségükkel közvetlen és hatékony módon szólíthatók meg a jelenlévők. A kivetítők egyesével és csoportba szervezve is vezérelhetőek.

Interaktív előadások

Érdekes témák érdekes kérdéseket szülnek. Sokszor egy előadás legszínesebb kérdései a hallgatóságban fogalmazódnak meg. A CL:iCon rendszer alkalmazásai segítségével a hallgatóság bármely pillanatban kérdezhet közvetlenül az előadótól.

Egyedi felépítésű programtervek

Nem számít, hogy a konferenciát napok, termek vagy előadók szerint kell felbontani, a CL:iCon mindegyik opcióra lehetőséget nyújt, mélységi korlátok nélkül.

Kérdőívek és visszajelzések

A szervezőknek lehetősége nyílik kérdőíveket összeállítani, mind a rendezvénnyel, mind az egyes eseményekkel kapcsolatban. A beérkezett válaszokból elkészített összesítést a webes felületen lehet áttekinteni, kiértékelni, melyek eredményei komoly üzleti lehetőségeket rejthetnek.

Video streaming

Videók lejátszásával még exkluzívabbá tehető a rendezvény. Egyes promo videók mellett akár szponzori tevékenységek is közvetíthetők célzottan a résztvevők felé. Az egyes kivetítőkre és mobiltelefonokra a szervezők közvetlenül küldhetnek videót a webes felületről, ezen kívül youtube videó beágyazására is lehetőség van. Videó indítása időzíthető akár egy adott időpontra, vagy eseményre is (előadás tervezett kezdete, előadás tervezett vége, kávészünet).

Webes adminisztrációs felület

A szervezők könnyen rögzíthetik, kezelhetik és karbantarthatják a rendezvény előadásait, programterveit, előadóit, szállásait, szponzorait, kérdőíveit egy arra kifejlesztett webes adminisztrációs felületen. Ezen a felületen kényelmesen vezérelhető az összes kihelyezett publikus kivetítő, az itt felvezetett változtatások, közérdekű információk azonnal eljutnak a natív telefonos alkalmazásokhoz, kivetítőkhöz.