CL:WFLOW

MUNKAFOLYAMAT IRÁNYÍTÓ RENDSZER

A CL:WFLOW folyamatvezérlő rendszerben a vállalat összes belső és külső tevékenysége könnyen tervezhető és leképezhető. Ennek eredményeképp mindig lehet tudni, hogy az adott folyamat melyik fázisban tart, mekkora a projekt jelenlegi költsége mikor van a határidő, melyik szereplőnél tart az engedélyezési folyamat, ki módosította a dokumentumokat, stb. Ezáltal átlátható és letisztult vállalati folyamatokat kapunk, egy egységes rendszerbe foglalva.

FŐBB FUNKCIÓK

  • Munkafolyamat tervezés és kezelés
  • Engedélyezési lánc
  • Grafikus munkafolyamat megjelenítés
  • Feladatkiosztás és erőforrás optimalizálás
  • Értesítések és határidő-kezelés
  • Teljes körű rendszernaplózás

Folyamattervezés

A megtervezett és alkalmazott folyamatok bármikor módosíthatóak vagy újratervezhetőek. A módosított eljárásokat a rendszer követi és igény szerint a futó folyamatokon átvezeti. Ezáltal a rendszer az aktuális vállalati igényeknek legmegfelelőbben és költséghatékonyan képes funkcionálni.

Erőforrás kezelés

Az egyes munkafolyamatokhoz bármilyen tetszőlegesen definiálható erőforrás meghatározható, mint például a relatív határidő, a tervezett idő, költségráfordítás vagy akár az emberi ráfordítás. A folyamat aktuális állapota teljes mértékben ellenőrizhető és nyomon követhető. Belső riportrendszerek segítségével könnyedén vizsgálható a tervezett és a valós értékek közötti eltérések.

Csoportkezelés

A kezelt erőforrások és azok csoportjai is további csoportokba szervezhetőek. Ezeket a csoportokat egységes tulajdonságokkal láthatjuk el, melyek megkönnyítik a velük való munkát. Ezen eszköz használatával könnyebbé válnak az egyes folyamatok közötti átcsoportosítások és átütemezések. Továbbá egy adott csoportból kieső erőforrás esetén a rendszer automatikusan képes helyettesíteni a kieső erőforrást.

Biztonsági és jogosultsági rendszer

Felhasználási területtől függően egy munkafolyamat rendszer lehet egészen nyitott és egyszerű, vagy összetett és a legkomolyabb biztonsági feltételeknek megfelelő titkosított rendszer is. A CL:WFLOW rendszerben a rendszer minden egyes eleme jogosultsági szinttel rendelkezik. Ezáltal a résztvevők csak olyan elemhez férnek hozzá, amihez engedélyük van.

Belső kommunikáció

A rendszer a munkafolyamatokban résztvevők közötti kommunikáció biztosítására többféle eszközt kínál. Figyelmeztet a határidőkre és nyomon követi a munkavégzésre fordított időt. Email alapú értesítések segítségével minden felhasználó naprakész képet kaphat az elvégzendő feladatairól.