CL:TREASURE

KÖLTSÉGVETÉSI PÉNZÜGYI EGYEZTETŐ RENDSZER

A CL:TREASURE segítségével pénzügyi helyzetét pontos és hiteles módon vezetheti, amely fontossága különösen forrásátcsoportosítás esetén valamint költségvetési év végén érezhető. Egy rugalmas és felhasználóbarát alkalmazás, amely egyszerre jelent megoldást a költségvetési szervezetek különböző szervei közti pénzügyi egyeztetés automatizált ügyvitelére, a gazdálkodás mindenkori pénzügyi helyzetének precíz meghatározására és a vezetői döntéstámogatásra.

FŐBB FUNKCIÓK

  • Átlátható költségvetés tervezés
  • Valós idejű állapotmegjelenítés
  • Jogosultságkezelés
  • Államháztartásnak megfelelő struktúrák
  • Intézményi igények szerinti megoldás
  • Teljes körűen személyre szabható rendszer

Belső struktúra

A CL:TREASURE a költségvetési gazdálkodásnak megfelelő szabályai és struktúrái szerint épül fel. Az intézményi keretek, előirányzatok, az intézmény és szervezeteinek programjai törzsadatként rögzíthetőek. Tetszőleges szervezeti felépítést le tud fedni. Valamennyi kötelezettségvállalásra jogosult szervezeti egység saját nézetben tervezheti a későbbi kötelezettségvállalásokat.

Egyeztetési modul

A rendszer egyeztetési modulja segítségével folyamatosan nyomon követhető egy adott intézmény, vagy szerv fedezetigazolásai, kötelezettségvállalásai és kifizetései, azok aktuális státusza, az ügymenet pillanatnyi helyzete. Az információk átláthatóságát a rendszer grafikonokkal segíti.

Tervező modul

Egyszerű, jól áttekinthető eszköz a költségvetési keret pontos meghatározására, átlátására, dinamikus lekérdezésére. Rövid időn belül, ügyviteltől függően pár hónap alatt bevezethető.

Dokumentum menedzsment modul

A modul alkalmas a pénzügyi egyeztetés tárgyában született dokumentumok csatolására, tárolására, visszakereshetőségére, típus szerint is rendezve.

Jogosultságkezelés

Rugalmas jogosultsági szintek biztosítják a rendszer biztonságos felhasználását. Beállításuk érintik a megtekintéstől kezdve, a tervezésen át az ellenjegyzéseket egyaránt. A felhasználó számára csak azok a területek és adatok érhetőek el, amelyek használatára jogosultsággal rendelkezik.

PKI modul

A PKI modul, amely a nyilvános kulcsú infrastruktúrát alkalmazva hiteles, törvény által elfogadott elektronikus aláírást teszi lehetővé az egyeztetési folyamat során.